ЗА НАС

Ние от West Gold & Silver обявихме изкупуването на най-добрите цени за злато и сребро, защото смятаме, че заслужавате да продадете златото и среброто си на най-добрите цени!

Като производители на златна и сребърна бижутерия, притежаваме нужните права за изкупуване на благородни метали. Идеята ни е да предложим най-добрите условия, опростена и бърза процедура за оценка на чистотата на Вашето злато или сребро. Ако има камъни, то те се отстраняват от специалистите ни и се измерва теглото на благородния метал. Заплащането става веднага в кеш, което позволява бързо приключване на сделката. Предлагаме и изкупуване онлайн (чрез куриер) за клиентите, които са извън София или нямат възможност да ни посетят на място. Нашата Мисия е да бъдем в услуга на клиентите си и те да останат доволни!

West Gold & Silver е основана през 1989г. от потомствения художник Вихрен Рилов Илиев. Три години по-късно, през 1992г., той открива първия собствен магазин на столичната улица “Ангел Кънчев” №41, в бившето ателие на скулптора Рилчо Илиев. Различният дизайн и възможността за индивидуално изпълнение на бижута се приемат безрезервно от ценителите на ювелирното изкувство. През 2000-та година е открит вторият магазин на фирма West Gold and Silver, който се намира в централната сграда на Националния Дворец на Културата, западна част, партер, вход А4. Към настоящия момент този магазин е с нов адрес: ул. “Георги С. Раковски” 173, за да отговори адекватно на нарасналия интерес към бижутерската къща и нейните произведения. Голямото разнообразие от златни и сребърни бижута, допълнени с изящни естествени и синтетични, скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и майсторското им изпълнение, изграждат образа на фирмата.

В West Gold & Silver работят 29 висококвалифицирани професионалисти, една голяма част от тях с художествено образование. Те допринасят за създаването на нови дизайнерски решения в областта на бижутерията и малката пластика. Фирмата разполага с над 5 000 собствени модела, които могат да задоволят всеки вкус и стил.